Activiteiten bij Zazou

Bij Zazou bieden we kinderen na schooltijd een leuke, ontspannende en uitdagende tijd. Tijdens onze activiteiten geven we ze de mogelijkheid om nieuwe ervaringen op te doen, waar ze op school of thuis misschien geen gelegenheid voor hebben.

Activiteiten door onze medewerkers
Iedere dag begeleiden onze medewerkers de kinderen tijdens allerhande activiteiten. De activiteiten worden gegeven in blokken die lopen van vakantie tot vakantie en gemiddeld 8 weken duren. Per keer kunnen de kinderen aangeven of ze mee willen doen. Kinderen die meedoen ontvangen een kaartje, dat ze bij hun magneet op het bord kunnen hangen. Hierdoor weet iedereen wie aan welke activiteit meedoet. Voorbeelden van activiteiten zijn: sport en spel, feel-fine, hout, creativiteit, tekenen, drama en toneel, koken, gezelschapsspelletjes en ‘Hoe maak ik?’. Er worden activiteiten aangeboden in twee leeftijdscategorieën: 4 – 6 jaar en 7 – 12 jaar.

Sporten met Zazou
Naast de activiteiten op locatie gaan we ook langs verenigingen en maken we kennis met verschillende sporten. Onze sportieve BSO-medewerkers bieden bijvoorbeeld judo, tennis en hockeylessen aan en gaan met de kinderen de bossen in voor een heuse bootcamp.

Lessen buiten Zazou
Daarnaast zijn er lessen die buiten Zazou plaatsvinden. Zo gaan we iedere dinsdag en vrijdag naar zwemles (in samenwerking met David Lloyd Rotterdam centrum). Ook bieden we in het winterseizoen skiles bij Indoor Ski & Snowboard Rotterdam aan en staan er met regelmaat tennislessen op het programma (tenniscentrum Schiebroek).

Activiteiten tijdens de vakanties
Tijdens de vakanties is er een uitdagend vakantieprogramma waarin allerlei leuke activiteiten zijn opgenomen rondom een specifiek thema.  Ook ondernemen we dan regelmatig uitstapjes. Klik in het menu rechts op de desbetreffende vakantie voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden.

Voor een beperkt aantal activiteiten is inschrijving vooraf namelijk nodig in verband met een gelimiteerd aantal plaatsen of bijvoorbeeld vervoer.