Activiteiten bij Zazou

Bij Zazou bieden we kinderen na schooltijd een leuke, ontspannende en uitdagende tijd. Tijdens onze activiteiten geven we ze de mogelijkheid om nieuwe ervaringen op te doen, waar ze op school of thuis misschien geen gelegenheid voor hebben.

Activiteiten door onze medewerkers
Iedere dag begeleiden onze medewerkers de kinderen tijdens allerhande activiteiten. De activiteiten worden gegeven in blokken die lopen van vakantie tot vakantie en gemiddeld 8 weken duren. Per keer kunnen de kinderen aangeven of ze mee willen doen.

Voorbeelden van activiteiten zijn: sport en spel, hout, creativiteit, tekenen, koken, gezelschapsspelletjes en ‘Hoe maak ik?’. Activiteiten worden veelal aangeboden voor twee leeftijdscategorieën: 4 – 6 jaar en 7 – 12 jaar.

Sporten met Zazou
Onze sportieve BSO-medewerkers bieden tijdens vakantieweken of op studiedagen bijvoorbeeld judo, basketbal, tennis en hockeylessen aan of gaan met de kinderen de bossen in voor een heuse bootcamp.

Lessen buiten Zazou
Daarnaast zijn er ook (betaalde) lessen die buiten Zazou plaatsvinden. In het winterseizoen skilessen tussen herfst en kerstvakantie én tussen kerst en voorjaarsvakantie bij Indoor Ski & Snowboard. Tennislessen in het voor en najaar bij Tennis Centrum Schiebroek en ook zwemles (David Lloyd Blijdorp) bieden we aan. Deze activiteiten worden via de mail of op locatie bekendgemaakt en zijn op inschrijving (beperkte plekken) en worden extra gefactureerd los van de BSO tarieven.

Activiteiten tijdens de vakanties
Tijdens de vakanties is er een uitdagend vakantieprogramma waarin allerlei leuke activiteiten zijn opgenomen rondom een specifiek thema. Ook ondernemen we dan regelmatig uitstapjes.

Klik hier voor onze vakantieprogramma’s en externe activiteiten aanbod