Goed om te weten

Op deze pagina geven we informatie over allerhande praktische zaken die voor ouders van belang zijn om te weten

Tarieven, algemene voorwaarden en huishoudelijk reglement BSO Zazou
Onze actuele tarieven voor de buitenschoolse opvang vindt u op de tarieven pagina in het menu, voor onze algemene voorwaarden en het huishoudelijk reglement klikt u hier

Openingstijden dagelijks na schooltijd
Onze BSO is iedere dag tot 18.30 uur geopend. Het is mogelijk om verlengde opvang af te nemen tot 19.00 uur. Ouders kunnen dit aangeven bij hun inschrijving of bespreken met de medewerker van de plaatsing.

Openingstijden tijdens hele dagen opvang
Tijdens vakanties en op studiedagen van school verzorgen wij de hele dag opvang. Voor de kinderen van de Tarcisiusschool vindt deze opvang op maandag, dinsdag en donderdag plaats op de prinses Margrietlaan. Op woensdag en vrijdag vindt de vakantieopvang plaats op Kleiweg 310.
Voor leerlingen van de overige scholen vindt de vakantieopvang van maandag t/m vrijdag plaats op Kleiweg 310.
De kinderen zijn op deze dagen van 8.00 tot 18.30 uur welkom.

Openingstijden voorschoolse opvang
Dagelijks verzorgen wij op Kleiweg 310 voorschoolse opvang. De kinderen zijn hier vanaf 7.00 uur welkom. Dit geldt ook voor studie- en vakantiedagen. Wij zorgen er uiteraard voor dat de kinderen op tijd op school zijn.

Extra dagen
Kinderen mogen altijd een dagje extra komen, mits hiervoor plaats is op de groep. Ouders die hun kind een extra dag willen brengen, moeten hiervoor contact opnemen met de medewerker van de plaatsing. Zij zal kijken of er plaats is op de betreffende dag.Een extra dag kan worden opgenomen uit opgebouwd ruiltegoed  of deze wordt, bij onvoldoende saldo bijvoorbeeld,  in rekening gebracht.

Ruilen van dagen
Ruilen van dagen gaat via ons ruiltegoed. Dit is gebaseerd op tijdig afmelden van uw contractuele opvangdagen en aanvragen van een incidentele plaatsing op een dag waarop u normaliter geen opvang afneemt.


Dagen waarop Zazou gesloten is
Nieuwjaarsdag
Tweede Paasdag
Koningsdag
Hemelvaartdag
De dag na Hemelvaartdag
Tweede Pinksterdag
Eerste en Tweede Kerstdag
De eerste werkdag na Kerst

Aangepaste sluitingstijden
Een paar dagen per jaar sluiten we bij Zazou om 17.00 uur. Het gaat om Goede Vrijdag, Sinterklaasavond, Kerstavond en Oudejaarsavond.

Landelijkregister Kinderopvang
Op de website van het LRK kunt u de meest recente inspectierapporten van de GGD inzien, op onze locatie pagina vind u de directe links naar de rapporten van onze vestigingen.

Klachten
Mocht u klachten hebben over onze dienstverlening dan kunt u hier onze klachtenregeling vinden