Goed om te weten

Op deze pagina geven we informatie over allerhande praktische zaken die voor ouders van belang zijn om te weten

Tarieven, algemene voorwaarden en huishoudelijk reglement
Onze actuele tarieven vindt u op de tarieven pagina in het menu, voor onze algemene voorwaarden en het huishoudelijk reglement klikt u hier

Openingstijden
Ons kinderdagverblijf is iedere dag van 07.30 uur tot 18.30 uur geopend. Wilt u verlengde opvang af nemen vanaf 07.00 uur en tot 19.00 uur? Geef dit aan bij uwinschrijving of bespreek het met de medewerker van plaatsing.

Extra dagen
Kinderen mogen altijd een dagje extra komen, mits hiervoor plaats is op de groep. Ouders die hun kind een extra dag willen brengen, moeten hiervoor contact opnemen met de medewerker van de plaatsing. Zij zal kijken of er plaats is op de betreffende dag. Een extra dag kan worden opgenomen uit opgebouwd ruiltegoed  of deze wordt, bij onvoldoende saldo bijvoorbeeld,  in rekening gebracht.

Ruilen van dagen
Ruilen van dagen gaat via ons ruiltegoed. Dit is gebaseerd op tijdig afmelden van uw contractuele opvangdagen en aanvragen van een incidentele plaatsing op een dag waarop u normaliter geen opvang afneemt.

Dagen waarop Zazou gesloten is
Nieuwjaarsdag
Tweede Paasdag
Koningsdag
Hemelvaartdag
De vrijdag na Hemelvaartdag
Tweede Pinksterdag
Eerste en Tweede Kerstdag
De eerste werkdag na Kerst

Aangepaste sluitingstijden
Een paar dagen per jaar sluiten we bij Zazou om 17.00 uur. Het gaat om Goede Vrijdag, Sinterklaasavond, Kerstavond en Oudejaarsavond.

Landelijkregister Kinderopvang
Op de website van het LRK kunt u de meest recente inspectierapporten van de GGD inzien, op onze locatie pagina vind u de directe links naar de rapporten van onze vestigingen.

Klachten
Mocht u klachten hebben over onze dienstverlening dan kunt u hier onze klachtenregeling vinden.