Noodopvang

Kinderopvang Zazou biedt tot maandag 11 mei a.s. kostenloze noodopvang aan voor ouders in een cruciale beroepsgroep voor zowel kinderdagopvang, 0-4 jaar als BSO, 4-12 jaar.

11 mei openen de kinderdagverblijven weer en de BSO wordt vanaf die datum afgestemd met en op de scholen die dan ook weer starten.
Hoe de BSO opvang er precies uit komt te zien vanaf 11 mei wordt komende dagen duidelijk en informatie daarover is dan hier terug te vinden.

Inschrijvingen zijn vooralsnog alleen mogelijk voor de periode tot 11 mei, houd deze pagina in de gaten voor updates over de periode vanaf 11 mei.

Waar: Locatie Kleiweg 310, 3045 PM Rotterdam
Wanneer: Maandag t/m vrijdag van 07.30u tot 18.30u

Bent u werkzaam in een door de overheid aangewezen cruciale beroepen of beroepsgroepen en heeft u opvang nodig? Vul aub onderstaand formulier in (1 formulier per kind) om snel en eenvoudig een plek te reserveren voor uw kind(eren).

Direct na het versturen van uw aanvraag ontvangt u een mail op het aangegeven mailadres en wordt uw aanvraag via de mail verder behandeld.

Wanneer u nog niet eerder opvang bij Zazou heeft afgenomen en niet bekend bent in ons systeem vragen we u eenmalig het volgende formulier in te vullen.