Inschrijven

Ouders die hun kind(eren) willen inschrijven kunnen gebruik maken van het inschrijfformulier. Op dit formulier kunt u ook uw voorkeur voor dagen en locatie aangeven.

Contact plaatsingsmedewerkers
Voor vragen en opmerkingen over de plaatsing kunt u terecht bij de plaatsingsmedewerkers. Zij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 14.30 uur (010-4223800).

Plaatsing
Na inschrijving krijgen ouders bericht of plaatsing van hun kind mogelijk is. Wanneer dit nog niet het geval is, wordt het kind op de wachtlijst geplaatst. Plaatsing geschiedt naar volgorde van inschrijving en afhankelijk van beschikbare leeftijdsplaats en plaatsingsdatum. Er geldt een voorrangsregel voor tweede en volgende kinderen uit hetzelfde gezin. Kort voor de plaatsingsdatum nemen pedagogisch medewerkers van de groep contact op om af te spreken wanneer het kind kan komen wennen.

Contract
Bij plaatsing krijgen de ouders het contract toegestuurd. Dit dienen zij ondertekend te retourneren. Zazou berekent eenmalig per contract €49,50 aan administratiekosten.

Opzegtermijn
Bij beeïndiging van de opvang hanteert Zazou een opzegtermijn van 1 maand. De opvang kan met inachtneming van de opzegtermijn per de 1e of de 16e van de maand beëindigd worden.

Inschrijven? Klik hier