Werken bij Zazou

Samen vormen wij Zazou! Als kleine, lokale kinderopvang vinden we het dan ook belangrijk dat iedereen bij Zazou gezien wordt. We investeren samen in een gezonde groei van de kinderen, waarbij jij als medewerker jezelf ook kunt ontplooien.

Wist je dat je met verschillende diploma’s op het KDV en de BSO kunt werken?

Als je benieuwd bent naar of jouw diploma kwalificeert voor een functie op het KDV of de BSO, dan kun je dat hier bekijken.

Wil jij graag onderdeel zijn van Zazou? Kijk dan eens op de vacature pagina!

Solliciteren

Om bij Zazou te kunnen werken doorloop je de volgende stappen:

1. Je solliciteert op een bepaalde vacature

2. Wij kijken of je aan de voorwaardes voldoet van de vacature (binnen drie weken krijg je van ons bericht)

3. Dan is het tijd om met elkaar kennis te maken door middel van een kennismakingsgesprek

4. Als we na het kennismakingsgesprek beide enthousiast zijn, volgt er een meeloopmoment en aansluitend een gesprek

5. Wanneer het meeloopmoment vanaf beide kanten als positief wordt ervaren, volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek.

6. Nu kan jouw avontuur bij Zazou beginnen!

BBL

Is het werken met kinderen echt jouw passie, maar heb je hier nog geen passend diploma voor? Dan kun je bij Zazou een BBL-opleiding volgen. Dit houdt in dat je naast je opleiding ook al praktische werkervaring opdoet. De onderwijsinstelling waarmee Zazou verbonden is, is Variva. De opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker (mbo-4 niveau) begint in september of in februari. Voor de start van de opleiding is het mogelijk om al ervaring op te doen op de werkvloer. Je werkt minimaal 2 dagen per week op de groep en gaat minimaal 1 avond per week naar school. Tijdens het werken op de groep ben je net als de andere collega’s verantwoordelijk voor een goed dagverloop, de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je wordt hierbij begeleid door de praktijkopleiders. Tijdens de opleiding begin je in salarisschaal 5. De opleiding wordt vergoed door Zazou. 

Benodigde opleiding: havo-, vwo-, of mbo-diploma (vanaf niveau 3) buiten de kinderopvang.

Beschikbaarheid: minimaal 12 uur (BSO) en 20 uur (KDV) per week.

EVC

Heb je al een diploma die aansluit bij het werken met kinderen, maar is er nog een zij-traject nodig om in de kinderopvang te werken? Dan kun je bij ons aan de slag met het EVC-traject. Dit traject kan elk moment beginnen en duurt maximaal een half jaar. Tijdens het EVC-traject ben je aan het werk op de groep en schrijf je daarnaast verslagen. Je wordt hierbij begeleid door de praktijkopleiders. Tijdens de opleiding begin je in salarisschaal 5. De opleiding wordt vergoed door Zazou. 

Benodigde opleiding: Verschillende diploma’s voldoen aan de voorwaarden voor deze zij-instroom. Controleer door middel van de diplomacheck of dit van toepassing is op een van jouw diploma’s. 

Beschikbaarheid: minimaal 12 uur (BSO) en 20 uur (KDV) per week.

Stage

Ben je opzoek naar een stageplek, waarbij je meer wil leren over de ontwikkeling van kinderen en hoe jij daaraan kunt bijdragen? Dan kun je bij Zazou terecht. Bij Zazou is het mogelijk om stage te lopen als HBO-student. Verder bieden wij geen maatschappelijke-en snuffelstages aan. Voor meer informatie over de mogelijkheden van een stage kun je terecht bij: solliciteren@kdvzazou.nl

Vragen

Voor verdere vragen kun je terecht bij: solliciteren@kdvzazou.nl of neem contact op met Yvette van Weissenbruch door te bellen naar 010-2002403 of een appje te sturen naar 06-86880264.

Meer informatie over de vacatures, het werken bij Zazou en de diplomacheck (welke opleiding aansluit bij jouw huidige diploma’s) vind je hieronder: