Over ons

We hechten veel waarde aan een goede kwaliteit personeel. Zo vinden we het belangrijk dat de medewerkers een passie hebben voor het werken met kinderen, enthousiast, flexibel en goed opgeleid zijn. Er wordt bij Zazou naar elkaar geluisterd, er worden grenzen gesteld, maar bovenal wordt er plezier gemaakt. We bieden jaarlijks cursussen aan, zodat medewerkers de kans krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen. De cursussen die we op dit moment aanbieden zijn: de Gordonmethode, de Gezonde Kinderopvang, de Meldcode, BHV, EHBO, Oudercontact, de Babycursus en de Beleidscursus. Verder vinden er coachingsgesprekken plaats, waarin de medewerkers met hun coaches aan hun hulpvraag kunnen werken. Daarnaast speelt werkplezier een grote rol. Hoe je zelf in je vel zit, straal je uit naar de kinderen en naar je collega’s. Dit kan alleen als jij meedenkt, jouw feedback is waardevol voor ons! 

Wat verwachten wij van jou?

– Je hebt een positieve en meedenkende houding

– Je hebt een passie voor het werken met kinderen

– Je bent actief, liefdevol & betrokken

– Je staat open om jezelf verder te ontwikkelen

– Je kunt goed samenwerken met ouders/collega’s

Bij Zazou is het mogelijk om opleidingen te volgen en stage te lopen. Verdere informatie hierover is te vinden op de werken bij ons pagina.

Heb jij een passie voor het werken met kinderen en wil je graag bijdragen aan hun groei, waardoor zij kunnen doorbloeien tot zelfstandige en gelukkige volwassenen? Wil je onderdeel zijn van een betrokken, gedreven en plezierig pedagogisch team? Kijk dan eens op onze vacature pagina.