Ouderapp

Kidskonnect

Zazou werkt met een digitale ouderapp. De inloggegevens ontvangen ouders bij de start van de kinderopvang. Met de Zazou ouderapp kun je: 

– Foto’s bekijken die door de medewerkers zijn geplaatst 

-Informatie vinden over het dag verloop van je kind/ de groep (dagritme, maaltijden, activiteiten) 

-Ruildagen regelen 

-Extra opvangdagen aanvragen 

-Afwezigheid doorgeven 

-Facturen bekijken 

-Persoonlijke wijzigingen doorvoeren, zoals adresgegevens en telefoonnummer 

-Documenten inzien (plaatsingsovereenkomsten/correspondentie) 

Ouderapp op je telefoon of tablet

Je kunt de speciale OuderApp gratis downloaden in de Play Store of App Store voor tablet of smartphone. 

Download de OuderApp van Konnect via de App/Play Store op de volgende manier: 
Stap 1: zoek in de App/Play Store naar: OuderApp van Konnect. 
Stap 2: download de app op je telefoon/tablet 
Stap 3: hier moet je een URL invoeren bij <uw domein>. Voor alle Zazou ouders is dat: zazou 
Stap 4: je komt op de inlogpagina. 

Let op: .ouderportaal wil nog wel eens verspringen naar .revalidatieportaal. Klik hier een keer op en het springt terug naar .ouderportaal. 

Dagen afmelden
Je gaat naar het ouderportaal. Daar vind je in het beginscherm ‘Mijn kind’ en daaronder het kopje ‘Afwezig melden’. Daar klik je op. Je voert de datum in en kiest een reden. Daarna klik je op ‘Aanvraag indienen’. 

Dagen aanvragen

Je gaat naar het ouderportaal. Daar vind je onderaan het beginscherm 5 kopjes staan: ‘Mijn kind’, ‘Berichten’, ‘Agenda’, ‘Locatie’ en ‘Account’. Je kiest ‘Agenda’. Daar zie je rechtsonder een kalendertje staan, daar klik je op. Daar kun je kiezen voor ‘Dag aanvragen’, ‘Afwezigheid doorgeven’ of ‘Aanvragenoverzicht’. Je kiest ‘Dag aanvragen’en klikt op ‘Dag toevoegen’. Je kiest dag gewenste dag en klikt op ‘toevoegen’. Daarna kies je het product en de betaalmethode (op factuur of ruiltegoed). Als de dag is aangevraagd kijkt de afdeling Plaatsing of het mogelijk is. Je ontvangt een bevestiging of een afwijzing met reden via de ouderapp. 

Foto’s ouderapp

Hoe leuk is het dat je de foto’s van jouw kind later nog kunt terugkijken? Je kunt namelijk de foto’s downloaden in een PDF document. Zo heb je een fotoboekje van jouw kind op Zazou!

Beide ouders willen graag de ouderapp gebruiken, kan dat?

Dat is mogelijk. Zorg er dan voor dat wij in ieder geval de volgende gegevens van de tweede ouder hebben: Naam, achternaam en emailadres.

Je kunt dit aanvragen door een e-mail te sturen naar: plaatsing@kdvzazou.nl


Ik ben mijn gebruikersnaam en of wachtwoord vergeten van de ouderapp

Je gebruikersnaam is het bij ons bekende emailadres. Als je jouw wachtwoord vergeten bent, kun je op de inlogpagina kiezen voor “wachtwoord vergeten”. Je ontvangt dan een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Wachtwoord niet ontvangen? Check dan ook je SPAM inbox. De medewerkers van de afdeling Plaatsing, kunnen de inloggegevens niet inzien of resetten. 

Wanneer je naar aanleiding van de ouderapp vragen hebt, kun je contact opnemen met de afdeling ‘Plaatsing’.  E-mail: plaatsing@kdvzazou.nl | Telefoon: 010- 200 24 01 op werkdagen tussen 09.00-14.00 uur. 

Je kunt de ouderapp downloaden door op een van de onderstaande knoppen te klikken: