Oudercommissie

Zazou wil ouders graag goed informeren en betrekken bij de organisatie. Dit gebeurt bij voorkeur door overleg met de (centrale) oudercommissie, die zorg draagt voor de belangen van ouders en kinderen en die het management kan adviseren.

Er is vraag naar geïnteresseerden van alle locaties om zitting te nemen, zodat alle locaties goed vertegenwoordigd zijn en er per locatie een OC opgericht kan gaan worden. Momenteel is er alleen een centrale oudercommissie waarbij we streven naar 2 vertegenwoordigende ouders per locatie . Eén oudercommissie per locatie is gewenst zodat er locatiespecifieke belangen behandeld kunnen worden.

Ouders die interesse hebben om zitting te nemen in de oudercommissie worden van harte uitgenodigd zich te melden middels een mail aan oudercommissiezazou@gmail.com

 

Dorien Kruithof (Voorzitter)

Moeder van Jinthe en Lauren (BSO Pr. Margrietlaan / BSO Kleiweg 310 & KDV 310 groep 5)

Jinthe gaat 2 dagen na schooltijd met plezier naar haar vriendjes van Zazou aan de Pr.Margrietlaan en tijdens vakanties ook naar de Kleiweg. Onze jongste dochter Lauren gaat 3 dagen naar het KDV op locatie 310. Aangezien zij veel tijd bij Zazou doorbrengen, vind ik het fijn om mee te denken met het beleid en andere aanverwante zaken. Zelf ben ik getrouwd met Jan Willem en vind het leuk om naast mijn werk als oprichtster van Evou (modieuze luxe dames sportkleding) te sporten en met goed gezelschap een hapje te eten bij een leuk restaurant.

 

Femke van den Hondel               

Moeder van Frits  (KDV 310 groep 4)

Hi, ik ben Femke. Wanneer ik aan het werk ben als product marketeer bij Esri, speelt ons zoontje Frits met met veel plezier bij groep 4 op Kleiweg 310. In mijn vrije tijd hou ik van koken, reizen en lekker wandelen.

 

Emelie Asselbergs

Moeder van Reinier, Hugo (BSO prinses Margrietlaan) en Caroline (KDV 310 groep 4 en 3+)

Moeder van Reinier, Hugo (BSO prinses Margriet) en Caroline (groep 4/3+ KDV Kleiweg 310) en  getrouwd met Michiel. Ik werk als Programmamanager Research voor de afdeling Hematologie in het Erasmus MC. In mijn vrije tijd kook ik graag en hockey ik bij HCR.

Evelien Beekhuijzen-Broekman

Moeder van Olivia (BSO Bergse Zonnebloem en BSO Kleiweg 310)

Olivia brengt met 3 dagen BSO veel tijd door bij Zazou en daarom vind ik het belangrijk om nauw bij de organisatie betrokken te blijven. Ik ben getrouwd met Stijn en heb nog een zoon van 3 jaar.  Ik werk zelf als Arts in het Erasmus MC en in mijn vrije tijd houd ik mij bezig met interieurontwerp en sporten

 

Danielle van den Berg (penningmeester)

Moeder van Take en Faas en Hape (KDV Donkersingel)

Mijn zoontjes Faas en Hape gaan met veel plezier naar Zazou op de Donkersingel. Dit willen mijn man en ik ook graag zo houden. En daarom denk ik graag mee over bepaalde dingen, zoals beleid en visie binnen de organisatie. Tevens vind ik het van belang dat de ouders een ingang hebben bij de organisatie en daarin ben ik dan ook graag een speel voor de ouders.  In mijn dagelijks leven werk ik als coach (voor jongeren) in de jeugdzorg en dat doe ik met veel plezier. Naast mijn werk vind ik het heerlijk om te hockeyen en bezig te zijn met mijn kids.

Merel Willemsen

Moeder van Milou en Coco (BSO Pr. Margrietlaan & KDV 310 groep 5)

Hallo lieve ouders, ik ben Merel en mijn twee dochters gaan met veel plezier naar Zazou. Milou zit op de BSO pr. Margrietlaan en Coco is super blij bij de Flamingo’s op de kleiweg 310. Ik hou van een sociaal praatje dus spreek mij vooral aan als je iets wil delen over je ervaringen bij Zazou.

 

Carina Baud

Moeder van Pieter (KDV Prinses Margrietlaan)

Pieter vindt het heel leuk om naar de kinderopvang te gaan en staat al te trappelen bij de trap als we aankomen. Als ouder vind ik het belangrijk om betrokken te zijn bij de plek waar hij veel tijd doorbrengt, daarom zet ik me graag in voor de Ouder Commissie.

Sinds een aantal jaar werk ik als Business Proces Analist bij Vopak in Rotterdam. Daarnaast ga ik graag uiteten en loop ik graag een rondje Rotte.

Maritha Dalfour

Moeder van Marya en Gaia (BSO Prinses Margriet)

Gaia gaat 3 dagen met veel plezier naar Zazou en vind ik het van belang om een bijdrage te kunnen leveren aan onder andere de totstandkoming van het beleid. Ik woon samen met Wensley en werk als juridisch administratief medewerkster bij de rechtbank Rotterdam. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin en familie. Verder houd ik van koken.

Annet Bots

Moeder van Hannah en Maren (KDV kleiweg 310)

meer informatie volgt